Hightek Optoelectronic Limited

Kwaliteit eerst! Klant eerst! De dienst eerst! 

Thuis
Producten
Over ons
Fabrieksreis
Kwaliteitscontrole
Contacteer ons
Vraag een offerte aan
Thuis

Hightek Optoelectronic Limited Fabrieksreis

Ik ben online Chatten Nu
China Hightek Optoelectronic Limited certificaten
China Hightek Optoelectronic Limited certificaten
Uw lichten zijn goede kwaliteit:) wij wachten op een rapport van één van onze cliënten. Elektronisch van uw pari is veel beter dan elektronische andere.

—— Joe Allenspach

Ik weet zonder twijfel wanneer ik beslis de lichten te kopen het absoluut van uw bedrijf zal aangezien ik met de lichten zeer gelukkig ben u hebt verzonden.

—— Iqbal Matharu

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13
Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited

1 2 3
Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited Hightek Optoelectronic Limited
customed leiden uplight
customed bewegend hoofdlicht
customed theatraal geleid parilicht

customed leiden uplight

Dit leiden uplight is customed in een vierkante grootte, met removeable barndoors, witte alluminunhuisvesting, en HEXUITDRAAI RGBWA+UV 6in1 LEDs. Met de contactdoos van Neutrik powerCON in/out, zowel 3-speld als 5-speld XLR connetors.

customed bewegend hoofdlicht

Dit de was bewegende hoofd van de straalvlek heeft een verschillend programma volgens het idee van klanten, DMX-worden de kanalen herschikt.

customed theatraal geleid parilicht

Dit LEIDENE theatrale parilicht werd oorspronkelijk ontworpen als openlucht geleid pari met waterdichte kabels. Met het idee van de klant, passen wij het zonder kabels aan, die het vervangen met de contactdozen van Neutrik powerCon in/out, en de signaalkabels worden vervangen door 5-Pin XLR contactdozen. Plus een barndoor wordt ontworpen voor dit licht. LEDs wordt verzocht om witte leiden van 60*3W, blauwe leiden van 60*3W, en leiden van 18*12W te zijn 6in1

1
Hightek Optoelectronic Limited

 • lopende band

  Wij hebben productielijn 6, met een groep arbeiders die de specifieke producten maken. Iedereen is bekwaam op hun gebied, die kwaliteitsproducten maken. De arbeiders in het testen van lijn zullen gedetailleerde oude test maken ervoor te zorgen alle producten fijn om aan klanten zijn te verstrekken. 

 • OEM / ODM

  Met professionele techinical ingenieursexpert in bouw en software, kunnen wij een product volgens het idee van de klant ontwerpen. Behalve HTKLIGHT-producten, verstrekken wij OEM&ODM-ook inrichting aan klanten.

 • R & D

  Met de ervaring van jaren in indutry aansteken, bereikten wij beroepsbekwaamheden, en wij houden altijd een innovatieve mening met de tendens omhoog te houden, door nieuwe producten te onderzoeken en developping. 

   

Contactgegevens
Hightek Optoelectronic Limited

Contactpersoon: Mr. Simon

Tel.: 86-13926173529

Fax: 86-20-36602790

Direct Stuur uw aanvraag naar ons